Program

                                                          

ŠTVRTOK 14. 3. 2019

09:00 - 10:00
Príjazd, registrácia

 

10:00 - 18:00

BLOK 1: MODERNÉ TRENDY - OBAL PREDÁVA, OBAL ZARÁBA

       - Trendy a aktuálny stav v polygrafii, obaloch a etiketách

       - Tipy ako sa odlíšiť, profitovať a byť úspešný

       - Prípadové štúdie zo zahraničia
          Anton Puškár, M&P
          Jana Blažíčková, Esko
          Peter Lauko, Konica Minolta Slovakia

 

BLOK 2: SOFTVÉROVÉ NÁSTROJE NA TVORBU OBALOV

       - Kreatívny návrh obalov, ich konštrukcie a dizajnu
          Anton Puškár, M&P
          Ishu Khurana, Esko

 

BLOK 3: KRABICE, SKLADAČKY A REKLAMNÉ PREDMETY Z KARTÓNOV A LEPENKY

       - Digitálna UV inkjetová hárková a veľkoformátová tlač od letákov až po obaly
          Pavel Učeň, Konica Minolta CE
          Anton Puškár, M&P

       - Skrášľovanie výstupov parciálnym lakom a fóliou
          Alexandre Tavernier, MGI Digital Technology
          Peter Lauko, Konica Minolta Slovakia

       - Vzorkovanie a malosériové dokončovanie na stoloch Kongsberg
          Anton Puškár ml., M&P

       - Efektívna príprava a montáž PDF súborov
          Anton Puškár, M&P

 

BLOK 4: ETIKETY, NÁLEPKY A PRIEMYSELNÉ RIEŠENIA NA MIERU

       - Malo nákladová digitálna tlač a skrášľovanie z role na rolu 
          Peter Lauko, Konica Minolta Slovakia

       - Dokončovacie zariadenia na komplexné spracovanie etikiet
          Michal Pawel.a, GM

       - Uplatnenie UV inkjetových technológií KM v rôznych odvetviach priemyselnej tlače
          Peter Lauko, Konica Minolta Slovakia

       - Automatizované spracovanie grafických dát
          Ishu Khurana, Esko a Jaroslav Mišata, M&P

 

Od 19:00 
Večera, večerný program

 

 

PIATOK 15. 3. 2019

09:00 - 12:00

WOKRSHOP: EKONOMIKA A OPTIMALIZÁCIA V PRAXI

       - Skrátenie času prípravy grafických dát a tlačových podkladov

       - Princípy kalkulácie celého procesu od návrhu až po finalizáciu výroby

       - Zásady obchodnej komunikácie na rôzne typy klientov 

 

12:00 - 13:00 h
Obed, ukončenie

 

ZAREGISTRUJTE SA TU!