Hotel pod Lipou RESORT****

Harmónia 3018, Modra

KMOP KICK OFF 2021

KMOP KICK OFF 2021

Šťastie praje pripraveným


Vážení partneri, 

predchádzajúci rok bol (a stále je) pre mnohé firmy výzvou. Je potrebné vedieť určovať priority, improvizovať, reagovať na neočakávané zmeny, uplatňovať nadobudnuté poznatky, viesť tím, nechať vyniknúť individualitu, ale aj spolupracovať ako jeden celok.  

Ako sa však hovorí, šťastie praje pripraveným, a preto sa našom ďalšom KMOP KICK OFF zameriame na úspešné zvládnutie neočakávaných situácii a na to najdôležitejšie – prežitie. 

Pozývame vás na jednodenný Survival camp

Pripravili sme pre vás zážitkový program, na ktorom sa nudiť rozhodne nebudete. 

Program

Program
09.
sep 2021

Príchod

Novinky zo sveta KM

Obed

Check-in

Survival teambuilding

Osobné voľno / wellness

Odpočinkové posedenie – grill, bowling, DJ

10.
sep 2021

Raňajky

Check-out

Survival teambuilding - Oheň, prvá pomoc, scenár prežitia. Žiadna neočakávaná situácia vás viac neprekvapí. Budete pripravení.

Náučnou, ale zároveň zábavnou formou vás prevedieme scenármi, kedy sa ako jednotlivec alebo skupina ocitnete v neočakávaných „survival“ situáciách a ich úspešné zvládnutie bude znamenať to najdôležitejšie – prežitie. 
 
Nemusíte sa obávať, teambuildingovú aktivitu zvládne každý účastník. Odporúčame pohodlné oblečenie, ktoré si môžete zašpiniť, prípadne poškodiť. 

Večerný program

Na konci dňa si doprajte zaslúžené voľno. Zrelaxujte sa v úplne novom wellness centre hotela a večer sa spoločne zídeme v kolkárni, kde si zároveň pochutnáme na špecialitách z grilu.  

Aby nám bolo veselo, počas večera nám bude hrať DJ JAY PE. 

 

Ubytovanie

Ubytovanie

Výnimočný hotel zasadený do krásnej prírody v okolí Modry. V rámci 4* ubytovania si budete môcť vyskúšať aj hotelový wellness.

KMOP KICK OFF 2021

KMOP KICK OFF 2021

Hotel pod Lipou RESORT****

Harmónia 3018, Modra

Webová stránka