Showroom Ipes

Galvaniho 7/E 821 04 Bratislava Slovakia

Partnerské stretnutie Konica Minolta

Ďakujeme, že ste s nami.

Sme tu pre vás už 150 rokov


Vážení partneri, radi by sme sa vám poďakovali za dôveru (nielen) počas uplynulého finančného roka.
Veľmi si vážime našu spoluprácu s vami a ako poďakovanie by sme vás radi privítali na spoločnom stretnutí. Dozviete sa veľa zaujímavých informácií, ale postaráme sa aj o to, aby ste si oddýchli a zabavili sa.

Spoločnosť Konica Minolta oslavuje 150 rokov. Pri tejto príležitosti by sme boli radi, keby ste tento významný míľnik oslávili spolu s nami a spoločne si mohli pripiť na ďalších 150 rovnako úspešných rokov.

Stretneme sa s vami na začiatku na showroome IPES, kde vás privítame ukážkami technológií IP a prezentáciami. Potom sa individuálne presunieme do X-bionic Center kúsok za Bratislavou, kde vás bude čakať obed a po ňom prezentácie. Popoludní nás čaká relaxačno-zábavný probram a na záver dňa spoločná večera a večerný program. Tešíme sa na vás.


 

Program

Program
23.
máj 2023

Prezentačná časť v IPES

Individuálny presun do X-Bionic a obed

Prezentácie

Spoločný popoludňajší program

Večera a večerný program

150 rokov

150 rokov

Máme 150 rokov

Cesta spoločnosti Konica Minolta a jej Imaging to the People sa začala pred 150 rokmi s cieľom robiť veci inak. Naša 150-ročná cesta priniesla nespočetné množstvo príbehov a inovácií produktov. Rovnaký pohon, ktorý nás vtedy poháňal vpred, je s nami aj teraz. A toto je len začiatok.

Více informací zde

Registrácia

Potvrďte svoju účasť

Ďakujeme, že ste s nami.

Ďakujeme, že ste s nami.

Showroom Ipes

Galvaniho 7/E 821 04 Bratislava Slovakia

Webová stránka