Microsoft offices Prague

Vyskočilova 1561/4a

KONFERENCIA DIGITÁLNA TRANSFORMÁCIA S MICROSOFT 365

 

REGISTRÁCIA NA KONFERENCIU ZASTAVENA

Registrácia na konferencii z dôvodu naplnenia kapacity už bola zastavená. Ďakujeme za pochopenie.


 



DIGITÁLNA TRANSFORMÁCIA S MICROSOFT 365

Odborná konferencia pre manažment a IT manažérov


V Konica Minolta inšpirujeme firmy a ľudí k tomu, aby si zjednodušili a zefektívnili spôsob, akým vykonávajú svoju každodennú prácu. Podporujeme ich v procese digitálnej transformácie, ktorý je z nášho pohľadu nevyhnutný pre udržanie konkurencieschopnosti a bezpečnosti v dnešnom digitálnom svete. Veríme, že najjednoduchší spôsob, ako digitálne transformovať spoločnosť, je využiť najnovšie cloudové technológie spoločnosti Microsoft. 

Začínate s technológiami Microsoft 365 alebo o nich uvažujete? Áno? Nenechajte si túto akciu nabitú ukážkami a praktickými skúsenosťami z praxe ujsť! Na konferencii vystúpia nielen špecialisti Konica Minolta na konkrétne technológie, ale aj zaujímaví hostia a odborníci na problematiku digitálnej transformácie. 

Ako to bude prebiehať 
 
Konferencia je tematicky rozdelená na témy Business a IT. Každá téma bude mať svoj vlastný stage, prednášky budú prebiehať súbežne, v dvoch konferenčných miestnostiach. Konferencia bude teda zaujímavá tak pre manažment, ako aj pre IT špecialistov. 

Prednášky si môžete ľubovoľne namiešať podľa svojho záujmu. 

Prednášajúci

Prednášajúci
open image in modal
quotation marks

Ekonom

Tomáš Sedláček

Autor filozoficko-ekonomickej knihy Ekonomie dobra a zla. Vo veku 24 rokov sa stal ekonomickým poradcom prezidenta Václava Havla, neskôr tiež ministra financií. Bol zaradený do prestížneho rebríčka medzi 100 najvplyvnejších mysliteľov planéty (Top 100 Thought Leaders, GDI). Je členom niekoľkých významných medzinárodných a českých organizácií. Je predsedom dozornej rady Vize 97 a programovej rady nadácie Forum 2000.

open image in modal
quotation marks

WW Strategy & Business Development for Microsoft Partnership Program

Jaromír Šponar (he/him)

Jaromir has activated more than $260M in value for Microsoft-related IT firms by managing partnership governance, co-development, and co-go-to-market / co-sales operations across North America, Europe, and Asia-Pacific.

open image in modal
quotation marks

Power Platform Solution Architect, NETWORG CZ s.r.o.

Tomáš Prokop

Tomáš je spoluzakladateľom firmy NETWORG. Od roku 2020 je držiteľom ocenenia Microsoft MVP v kategórii Business Applications. Ako zakladajúci člen často prezentuje všetky možné i nemožné oblasti Microsoft Power Platform a Dataverse v komunite Power Platform User Group. Zaprisahaný evangelista cloudových technológií, o ktorých najradšej diskutuje pri dobrej káve.

open image in modal
quotation marks

Technical Lead, NETWORG CZ s.r.o.

Jan Hájek

Jan je spoluzakladateľom firmy NETWORG. Od roku 2018 je držiteľom ocenenia Microsoft MVP v kategórii Microsoft Azure. Aktívne sa venuje technológiám ako napríklad Microsoft Azure, ASP, NET, Microsoft 365, React, TypeScript, Microsoft Entra a Power Platform. Svoje skúsenosti rád zdieľa prostredníctvom blogu, prednášok či open source.

open image in modal
quotation marks

Senior Sales Specialist, NETWORG CZ s.r.o.

Petr Bureš

Krása cloudových technológií Microsoftu spočíva aj v tom, že z každého obchodníka robí Power Platform konzultanta, ktorý už na prvej ktorý už na prvej schôdzke s klientmi preberá procesy, automatizáciu a zákazkový vývoj, čím im pomaly otvára prakticky neobmedzené možnosti dnešných cloudových technológií. Presne na takú pozíciu ide dosadiť Petra, ktorý sa obchodu a Power Platform venuje viac ako štyri roky.

open image in modal
quotation marks

Product Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Lukáš Koutný

Lukáš koordinuje tvorbu a rozvoj produktov postavench na Power Platform v spoločnosti Konica Minolta IT Solutions Czech.

open image in modal
quotation marks

CEO, RIGANTI

Tomáš Herzeg

Tomáš pôsobí v Prahe a od roku 2011 riadi firmu RIGANTI, ktorú sám založil a ktorá sa zaoberá vývojom zákazkového softvéru a návrhmi architektúry softvérových systémov. Založil open source framework DotVVM, cieľom ktorého je zjednodušiť a zefektívniť vývoj webových aplikácií a informačných systémov. Za svoju publikačnú a prednáškovú činnosť opakovane získal ocenenie Microsoft Most Valuable Professional.

open image in modal
quotation marks

Expert na interní komunikaci a firemní kulturu, DDeM

Vladimír Jičínský

Pôvodnou profesiou psychológ, venujúci sa posledných 20 rokov internej komunikácii vo veľkých a stredných korporáciách. Pôvodne v manažmente firiem, neskôr ako konzultant spoločnosti DDeM. Skúsenosti z firiem a inštitúcií: ČEZ, O2, innogy, RWE, Česká spořitelna, ČSA, Bonatrans, Witte automotive, DPMB, MSK, SAKO Brno a iných.

open image in modal
quotation marks

Product Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Jiří Marek 

Pomáha zadefinovať propozíciu a produkty Konica Minolta IT Solutions Czech. Vysvetľuje technológie ľudom tak, aby ich zatúžili mať.

open image in modal
quotation marks

Business Development Manager, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Michal Barč

Nielen vďaka svojmu pôsobeniu v manažérskych pozíciách v rôznych krajinách prináša do budovania firemných IT stratégií potrebné skĺbenie moderných technológií s udržateľnosťou a možnosťou ďalšieho rozvoja v cloudovom prostredí. Venuje sa prevažne oblastiam budovania IT stratégie, modernému pracovnému prostrediu, IT bezpečnosti a nástrojom pre vzdelávanie zamestnancov.

open image in modal
quotation marks

Business Consultant, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Marián Lorenc

Marián sa zaoberá analýzou, optimalizáciou a digitalizáciou firemných procesov s využitím prostriedkov platforiem Microsoft Power Platform a Microsoft SharePoint. Ďalšou neoddeliteľnou súčasťou jeho pracovnej náplne je návrh a implementácia riešení pokrývajúcich digitalizáciu a vyťažovanie dokumentov s ohľadom na prispôsobenie týchto riešení zákazníckym potrebám.

open image in modal
quotation marks

Solution Architect, Konica Minolta IT Solutions Czech s.r.o. 

Zdeněk Havel

Zdeněk pomáha firmám v digitalizácii ich procesov a činností. Sprevádza ich od výberu predmetu digitalizácie, cez návrh riešenia až po jeho implementáciu, adopciu a optimalizáciu. „Ako Konica Minolta staviame svoje riešenia na platforme Microsoft, a to predovšetkým v cloud technológiách, ako sú Azure, Dynamics 365, Power Platform alebo Microsoft 365.“

open image in modal
quotation marks

Senior Product Owner, Konica Minolta Digital Services R&D

Petr Tieftrunk

Petr vede ve společnosti Konica Minolta R&D aktivity spjaté se zpracováním a porozuměním dokumentů a souvisejících informací. V rámci programu Intelligent Information Management využívá technologie Microsoft 365 a Microsoft Azure Cognitive Search pro vývoj řešení v oblasti Digitální transformace.

Program

Program
03.
nov 2022

Registrácia

Zraz na mieste, občerstvenie, networking.

Úvodné slovo konferencie

Privítanie účastníkov, predstavenie programu.

Tomáš Sedláček: Veľké sťahovanie národov – do digitálna

Makroekonomický vývoj našej turbulentnej doby zasadený do kontextu dejín bohatstva národov od počiatku našej civilizácie až po budúcu generáciu nehmotnej ekonómie.

Odborné prednášky

10+ vystúpenia odborníkov na tému digitálna transformácia.

Panelová diskusia s Microsoft MVPs

Kto sú Microsoft MVPs? Technologickí experti, ktorí si s vášňou vymieňajú s komunitou svoje znalosti a reálne skúsenosti s  technológiami Microsoft. Na svete ich je celkom 3.084 a my ich budeme mať na stage hneď 5!

Networking a rozlúčenie

Záver konferencie, open end.

Digitálna transformácia s Microsoft 365 a Power Platform v Auta Super

V Konica Minolta inšpirujeme ľudí a spoločnosti k tomu, aby zmenili spôsob, akým vykonávajú svoju každodennú prácu. Máme veľkú radosť, že takto podporujeme aj spoločnosť Auta Super, kde staviame už tretí rok s našimi partnermi unikátne riešenie na technológiách Microsoft 365 a Microsoft Power Platform. Celý príbeh digitálnej transformácie Auta Super a veľa ďalšieho vám predstavíme na našej konferencii.

>VIAC O KONFERENCII
>REGISTRÁCIA

Skutočná premena biznisu s Microsoft 365: 6 príbehov úspešnej digitálnej transformácie

Adopcia najnovších cloudových technológií Microsoft 365 je najjednoduchší spôsob, ako naštartovať alebo podporiť digitálnu transformáciu vašej firmy. Pozrite si 6 úspešných príbehov digitálnej transformácie v nasledujúcom videu a zaregistrujte sa na nadchádzajúcu konferenciu.

>VIAC O KONFERENCII
>REGISTRÁCIA

Partneri

Partneri

galéria

galéria



DIGITÁLNA TRANSFORMÁCIA S MICROSOFT 365



DIGITÁLNA TRANSFORMÁCIA S MICROSOFT 365

Microsoft offices Prague

Vyskočilova 1561/4a